امروز: پنج شنبه ٢٣ آبان ١٣٩٨

وزارت علوم و تحقیقات پایگاه قرآنی دانشجویی ایحاء

ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد 1398دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم

بسمه تعالی

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد 1398دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم

ثبت نام غیر حضوری در سامانه گلستان:

زمان ثبت نام غیرحضوری:

یکشنبه 98/06/24الی دوشنبه 98/06/25
    مدارك لازم جهت ثبت نام غیرحضوری:
    بارگذاری تصویر مدارک ذیل در فرآیند پذیرش دانشجو در سامانه گلستان
    1-
    صفحه اول و توضیحات شناسنامه
    2
    - کارت ملی
    3-
    عکس
    4-
    مدرک دال بر وضعیت نظام وظیفه برادران
    5-
    اصل یا گواهی مدرک کارشناسی
    6-
    مدرک کاردانی فارغ

7- گواهی معدل و واحدهای گذرانده دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی

دستورالعمل ثبت نام غیر حضوری:

-
    برای ورود به سامانه گلستان تنها می بایست از طریق Internet Explorerویندوز به روزشده اقدام گردد. در غیر این صورت و استفاده از سایر مرورگرهای رایج موجب بروز خطا و عدم ورود به سامانه می گردد.

- بعد از کلیک بر روی لینک ورود به سامانه گلستان در صورت مواجه شدن با خطا، گزینه دوم (not recommended" Continue to this website ) " انتخاب گردد.

- جهت تسریع و تسهیل در امر ثبت نام غیر حضوری، حتی المقدور در ساعات کم ترافیک مصرف اینترنت در شبانه روز به سامانه مراجعه کنید.

- داوطلبان می بایست با نام کاربری: شماره داوطلبی u + 981و کلمه عبور: کدملی وارد پنل نرم افزار شده و از طریق   بخش پذیرش غیرحضوری   اقدام به تكمیل اطلاعات دانشجو و ارسال مدارك از طریق نرم افزار نمایند.

- علامت "+" در زمان وارد کردن نام کاربری بین کد u 981 و شماره دانشجویی نباید ثبت گردد.

داوطلبینی که کدملی آنها کمتر از ده رقم می باشد می بایست به تعداد کم بودن ارقام عدد صفر را به ابتدای شماره ملی خوداضافه نمایند و در بخش کلمه عبور وارد نمایند.پس از تکمیل اطلاعات درخواستی و ارسال مدارك، داوطلبین محترم می بایست ازطریق نرم افزار گلستان گزارش شماره  1800 مشخصات کامل دانشجوی جدیدالورود را از طریق منوی « دانشجو ، پذیرش غیرحضوری ، گزارش ها» چاپ کرده و در اولین روز شروع کلاسها به آموزش دانشكده مراجعه و نسبت به تحویل اصل مدارك اقدام نمایند.

- در صورت عدم موفقیت در ثبت نام غیر حضوری، داوطلب می تواند با مراجعه به دانشكده محل قبولی، واحد آموزش جهت تكمیل ثبت نام اقدام نماید.

مراجعه حضوی جهت ثبت نام:

زمان ثبت نام حضوری:

دوشنبه و سه شنبه 25و 26شهریور 1398

مكان ثبت نام حضوری

مراجعه به دانشکده های علوم قرآنی محل تحصیل در سراسر کشور بر اساس کد رشته پذیرفته شده طبق جدول ذیل.
    تذکر مهم:
    قید شهر مقدس «قم» در کنار نام دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم،صرفا به دلیل وجود سازمان مرکزی دانشگاه در این شهر می باشد؛ لذا داوطلبان معرفی شده به کد رشته های ذیل صرفا به آدرس های درج شده در جدول ذیل جهت ثبت نام مراجعه نمایند. و از مراجعه به سازمان مرکزی دانشگاه، اکیداً خودداری نمایند

دانشکده

رشته

روزانه

نوبت دوم ( شبانه )

زن

مرد

زن

مرد

زابل

علوم قرآن

12302

12303

12330

12331

تفسیر قرآن مجید

12444

12445

12468

12469

آدرس: زابل/ انتهای بلوار فرودگاه، نرسیده به پمپ بنزین/ دانشكده علوم قرآنی زابل. تلفن: 054-32221128

مدارك لازم جهت ثبت نام حضوری:

1-
    اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه
    2-
    اصل و کپی کارت ملی
    3-
    عكس 6(3*4قطعه) تهیه شده در سال جاری  12قطعه (عکس برای برادرانی که با توجه به
    ضوابط پس از ثبت نام در موسسه آموزش عالی، برای آنان معافیت تحصیلی صادر می گردد)
    4-
    اصل و کپی مدرك دال بر وضعیت نظام وظیفه برادران (با توجه به بند « مقررات وظیفه عمومی» مندرج در صفحه 3دفترچه راهنمای شماره یك)
    5-
    اصل یا گواهی مدرك کارشناسی (لیسانس)
    6-
    مدرك کاردانی فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته
    7-
    حكم مرخصی یا موافقت با تحصیل کارمندان دولت و حوزویان

نكات مهم:

1- پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) نمی باشند، لازم است اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی (لیسانس) با عنوان فرم معدل تحویل نمایند.

2- آن دسته از پذیرفته شدگانی که در زمان اعلام نتایج اولیه و تکمیل فرم انتخاب رشته (مورخ98/04/19 لغایت  98/04/25 ) دانشجوی سال آخر بوده اند و حداکثر تا تاریخ 98/06/31فارغ التحصیل می شوند، دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجویان سال آخر مندرج در صفحه 43دفترچه راهنمای (شماره1 )یا صفحه 323دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی (شماره 2) را از موسسه آموزش عالی محل فارغ التحصیلی دوره کارشناسی دریافت و آن را در زمان ثبت نام به دانشگاه محل قبولی ارائه نمایند.

3- طلاب حوزه های علمیه با مدرک سطح 2باید مدرک فراغت از تحصیل خود را که توسط یکی از مدیریت های حوزه علمیه قم و یا حوزه علمیه خراسان صادر گردیده است ارائه نمایند.

4- پذیرفته شدگانی که دارای مدرک تحصیلی معادل می باشند لازم است واجد شرایط مفاد «آیین نامه شرکت دارندگان مدارک معادل و غیررسمی در آزمونهای مقاطع بالاتر» مصوب جلسه 845مورخ15/04/92شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که طی بخشنامه شماره77633/2مورخ28/05/92توسط معاونت آموزشی وزارت متبوع به کلیه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ابلاغ گردیده، باشند.

5- براساس مصوبه جلسه 771مورخ 26/08/94شورای عالی انقلاب فرهنگی، کلیه دارندگان مدرک معادل ضمن خدمت فرهنگیان که طی سال های 1377تا 1381به دوره های مذکور راه یافته اند، حسب مورد از  تسهیلات مصوبه شماره 77633/2مورخ 28/05/94برای ادامه تحصیل در مقاطع رسمی بالاتر برخوردار می شوند.

6- معدل لیسانس پذیرفته شده باید با معدلی که قبلاً در زمان ثبت نام برای شرکت در آزمون به سازماناعلام نموده، و یا در مراحل بعد اصلاح نموده است، باید یکسان باشد، بدیهی است از ثبت نام قطعی آن دسته از داوطلبانی که دارای مغایرت معدل باشند (معدل مندرج در مدرک آنان کمتر از معدل اعلام شده به سنجش باشد) خودداری خواهد شد.
    7-
      از پذیرفته شدگانی که حداکثر تا تاریخ 98/06/31فارغ التحصیل نشوند، ثبت نام به عمل نخواهد آمد وضمن «کان لم یکن» تلقی شدن قبولی آنان طبق مقررات با آنان رفتار خواهد شد .

اطلاعیه ثبت نام کارشناسی ارشد 1398

١١:٥٣ - جمعه ٢٢ شهريور ١٣٩٨    /    عدد : ٣٨٨٧    /    تعداد نمایش : ٤٥٨