امروز: پنج شنبه ٢٣ آبان ١٣٩٨

وزارت علوم و تحقیقات پایگاه قرآنی دانشجویی ایحاء

بنیاد خیریه علوی

وام بنیاد خیریه علوی

♦  این وام مجزا از وام های صندوق رفاه دانشجویان می باشد و فقط در قالب وام تحصیلی پرداخت می شود.

♦  مبلغ وام برای دانشجویان مجرد 000‏/000‏/6 ریال و برای دانشجویان متاهل 000‏/000‏/8 ریال می باشد.

پرداخت وام فقط منوط به دریافت گواهی کسر حقوق از ضامن دانشجو می باشد.

♦  گواهی کسر از حقوق باید خطاب به بنیاد خیریه علوی و در نامه سر برگ دار، دارای شماره نامه ، تاریخ ، امضا ومهر باشد. همچنین اگر دانشجو متاهل می باشد حتماً باید اطلاعات عقد نامه و شناسنامه ایی همسر و فرزندان در سامانه ثبت شود.

تمام مشخصات ضامن و دانشجو (وام گیرنده) می بایست در نامه کسر از حقوق قید گردد.

در پایان تحصیل دفترچه اقساط وام دریافتی دانشجو در کل مقطع تحصیلی در قالب 20 قسط صادرخواهد شد. خاطر نشان می گردد، دانشجویانی که به خدمت مقدس سربازی اعزام می شوند شروع اقساط از 9 ماه پس از انجام خدمت می باشد.

دانشجویان محترم لطفا جهت اطلاعات بیشتر به  امور دانشجویی دانشکده مراجعه نمایید

١٣:٤١ - سه شنبه ٩ مهر ١٣٩٨    /    عدد : ٣٩٣٧    /    تعداد نمایش : ٥٩