امروز: پنج شنبه ٢٣ آبان ١٣٩٨

سایت نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
وزارت علوم و تحقیقات پایگاه قرآنی دانشجویی ایحاء

چاپ        ارسال به دوست

پذیرش و انتشار مقاله دکتر عباس یوسفی در همایش بین المللی امام علی (ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز

بسمه تعالی

مقاله رئیس دانشکده علوم قرآنی زابل،  در همایش بین المللی امام علی (ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز پذیرفته شد.

این مقاله با عنوان «واکاوی عدالت کارگزاران در سیره حکومت امام علی ( ع )از منظر آیات و روایات»، به این همایش ارائه شده است.

شایان ذکر می باشد این مقاله باهمکاری آقایان آرمان هاشم و محمد پودینه به رشته نگارش در آمده است است.

پذیرش مقاله دکتر عباس یوسفی تازه کندی درهمایش بین المللی اربعین

مقاله رئیس دانشکده علوم قرآنی زابل،  در همایش بین المللی اربعین پذیرفته شد.

به گزارش پایگاه قرآنی -  دانشگاهی ایحاء از زابل، مقاله دکتر عباس یوسفی تازه کندی، رئیس دانشکده علوم قرآنی زابل در همایش بین المللی اربعین پذیرفته شد.

این مقاله با عنوان «آثار اجتماعی پیاده روی اربعین »، به این همایش ارائه شده است.

شایان ذکر می باشد این مقاله باهمکاری آقای علی اصغر سنچولی به رشته نگارش در آمده است.

٢٣:١٨ - پنج شنبه ٢٥ مهر ١٣٩٨    /    عدد : ٤٠٣١    /    تعداد نمایش : ٢٢

خروج